Ahir es va tornar a engruixir la xifra d'altes amb dues més de la Fundació Althaia. Fins ara són 1.039 -ahir eren 1.037-, que, sumades a les 48 de l'Hospital Sant Andreu, sumen 1.087. Són vint més que les que hi havia fa 5 dies, que eren 1.067.

Per contra, el nombre de morts es manté estable des de fa 19 dies en 234, 170 dels quals a Althaia i 64 a Sant Andreu.

Pel que fa als ingressats per coronavirus, es mantenen a l'entorn de la desena, com els darrers dies.

Concretament, ahir n'hi havia 10 a l'Hospital Sant Joan de Déu -el dia anterior eren 9- i un a Sant Andreu, la mateixa persona que és l'única atesa positiva de covid-19 en aquesta institució des del divendres 5 de juny.

Cal recordar que Althaia facilitava diàriament la dada dels pacients confirmats de coronavirus, però amb la casuística variada de casos que s'estan donant ara considera que proporciona una fotografia més exacta comptabilitzar el total de persones ingressades a l'àrea covid-19 de l'Hospital de Sant Joan de Déu, independentment de si en el moment de fer el recompte tenen la PCR positiva o no.

Segons el comunicat fet públic ahir per l'Hospital de Sant Andreu, ahir hi havia un únic treballador que es trobava a casa de manera preventiva pendent de realitzar el test de coronavirus o de rebre resultats.

Sant Andreu fa dotze dies que té les mateixes dades.