Navarcles farà el primer acte obert al públic després del confinament aquest dissabte. L'acte té com a objectiu homenatjar totes les persones que han fet front a la crisi de la covid-19 i han ajudat a fer més amè el confinament.

L'acte començarà a les 21 h i serà conduït per l'actor navarclí Toni Soldevila, i tindrà un concert final de la banda Rubbersoul per tancar la vetllada. El preu de l'entrada és de 4 euros, que inclou sopar a la fresca, i ja es poden comprar a l'ajuntament.

S'aprofitarà l'acte per estrenar una escultura que simbolitza la vida a les finestres, tal com s'ha viscut durant el confinament i que homenatja tots els navarclins i navarclines. També tindrà lloc un parlament de l'alcalde, Josep Maria Feliu. El consistori vol agrair tota la feina que els voluntaris i voluntàries han dut a terme durant el confinament amb la confecció de mascaretes i pantalles protectores, entre altres accions.

També es commemorarà tot el cos de Protecció Civil per la feina que han fet i els beneficis recaptats de l'acte es destinaran a l'entitat.