El llum Mood, dissenyat per Ricard Vila i produït per Simon Electric, segueix el seu recorregut d'èxit i continua acumulant premis i nominacions. La darrera ha estat la nominació als premis Delta dels ADI Awards 2020, en les categories de bronze, plata i or. Des del 1961, els prestigiosos Premis Delta reconeixen la tasca de dissenyadors industrials i empreses productores, i posen en valor l'excel·lència com a mecanisme per generar riquesa en una economia industrial. Se celebren bianualment a Barcelona i han esdevingut un important canal de promoció i una valuosa plataforma de reconeixement públic. La propera tardor se celebrarà la cerimònia d'entrega de les medalles d'or, plata i bronze dels Delta seleccionats i el llum Mood hi serà present.

El llum Mood ja va guanyar el març d'aquest any un Red Dot Design Award, on es va valorar el « design concept» i la capacitat innovadora.

El jurat hi va destacar «una estètica clara i futurista fascinant, la gamma de llums de paret Mood es pot agrupar indistintament o col·locar per separat». El mes de febrer, Mood també es va emportar un IF World design Award 2020 que va reconèixer el seu disseny, que combina una estètica impecable amb la funcionalitat.

Aquests premis internacionals suposen un important reconeixement a Ricard Vila Studio, l'estudi ubicat al barri del Rec d'Igualada dirigit per Ricard Vila, dissenyador industrial que té una sòlida trajectòria. Ricard Vila (Igualada 1974) va estudiar a l'escola Elisava de Barcelona, on es va especialitzar en disseny industrial, i tot seguit va treballar en diversos estudis, on destaca Lievore Altherr Molina, fins que l'any 2000 va fundar el seu propi, Ricard Vila Studio. També ha estat dos anys professor del Màster en Disseny i Desenvolupament de producte de l'escola Elisava i professor a LCI Barcelona. Actualment és membre del jurat dels premis AJAC (Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya) en les disciplines de Disseny de producte i Arquitectura Efímera d'enguany.

Vila desenvolupa diversos projectes de disseny en mobiliari, producte, interiors i retail pels quals ha rebut premis com: millor moble de la FED, IF World Desing Award, Red Dot i Delta Selection ADI Awards 2020.

Des de l'any 2009, Ricard Vila també és un dels promotors i responsable d'espais de l'esdeveniment de retail moda Rec.0 Experimental Stores.