El comitè tècnic del Procicat del Govern està reunit el matí d'aquest dissabte al Palau de la Generalitat per abordar els rebrots de coronavirus a Lleida, en reunió presidida pel president de la Generalitat, Quim Torra.

Fonts coneixedores han explicat a Europa Press que a les 10.00 hores compareixeran en roda de premsa Torra al costat del conseller d'Interior, Miquel Buch, i la consellera de Salut, Alba Vergés.

La Conselleria de Salut va informar el divendres que hi ha 4.030 casos de coronavirus a la província de Lleida, 60 més que en el balanç del dijous, quan el número de nous casos respecte a les dades del dimecres era superior, amb un increment de 128.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va muntar el divendres una àrea sanitària mòbil per atendre les urgències derivades de la pandèmia al costat de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Al matí Vergés va descartar "de moment" que és realitzin confinaments selectius, però va fer una crida a la població a extremar les mesures de seguretat sanitària.