El Govern ha constituït un gabinet per fer un seguiment diari de l'evolució del coronavirus al Segrià. Així s'ha decidit en la reunió de la comissió de coordinació d'aquest diumenge, presidida pel president de la Generalitat, Quim Torra, que ha estat avaluant la situació a la comarca després de decretar-ne el confinament perimetral el dissabte. El nou òrgan es reunirà diàriament i s'hi coordinaran les actuacions sobre el terreny. Aquest gabinet estarà presidit pel delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, i hi participaran els responsables dels serveis territorials dels departaments de Presidència, Economia i Hisenda, Interior, Salut; Treball, Afers Socials i Famílies; i Agricultura, Ramaderia i Pesca.

En la reunió de la comissió de coordinació d'aquest diumenge també s'ha acordat que la situació al Segrià es treballarà "amb la màxima col·laboració" amb el món local. Per aquest motiu també s'ha apostat perquè el nou gabinet mantingui "permanentment informats" tots els alcaldes de la comarca.

També s'hi ha recordat que a banda de la reducció de la mobilitat pel confinament perimetral és "molt important" mantenir les mesures de distanciament social, l'ús de la mascareta i la higiene de mans.

A la reunió de la comissió de coordinació hi han participat el president de la Generalitat, Quim Torra, el vicepresident i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès; la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó; el conseller d'Interior, Miquel Buch; la consellera de Salut, Alba Vergés; el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani; i la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà.