08 de juliol de 2020
08.07.2020
Regió7

Dimiteix el director financer de Correus per un missatge sexual

07.07.2020 | 23:25
Dimiteix el director financer de Correus per un missatge sexual

El director financer i d'expansió de Correus, Roberto Ducay, va dimitir ahir del seu càrrec després que es fessin públics uns missatges de whatsapp en els quals el ja exdirectiu presumia d'haver contractat els serveis d'una prostituta a un preu inferior a l'inicialment sol·licitat.

L'11 de juny a la matinada, Ducay va enviar pel grup de whatsapps de l'Associació Espanyola de Directius (AED) una foto d'una dona dutxant-se acompanyada de missatges vexatoris. Seguidament, va enviar unes captures de pantalla de la conversa amb aquella dona, en les quals es negociava el preu per un servei sexual i es vantava d'haver-lo abaratit. Quan la resta de membres va llegir la conversa, el president del Consell de Madrid de l'AED Juan Carlos Gallego va expulsar Ducay del grup.

Aquests fets es van fer públics ahir i van forçar la dimissió de Ducay. Correus va assegurar que el seu president, Juan Manuel Serrano, no havia tingut constància dels fets fins diumenge passat a última hora i no li havia arribat cap notificació de l'Associació Espanyola de Directius sobre l'expulsió de Ducay. En canvi, l'associació havia comunicat al diari ABC que ja estaven esperant que Correus designés el seu substitut.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook