El grup Laimo lidera la construcció de la plataforma logística en projecció a la comarca barcelonina del Vallès Oriental.

La plataforma Z Logistic Park consta de dues naus, una de 14.500 metres quadrats, i una altra de 13.150 metres quadrats, i està situada al polígon industrial Z de Parets de Vallès, una de les zones considerades prime en el mercat logístic de la primera corona de Barcelona.

Les naus permetran una ocupació flexible per part dels usuaris -poden acollir des d'un fins a sis llogaters- i constituiran un espai d'«última milla» per al sector de l'e-commerce. Les obres es desenvoluparan mitjançant la certificació Breeam Very Good i gaudiran dels més alts estàndards d'eficiència energètica i sostenibilitat. A més, disposarà d'una distribució equilibrada de zones enjardinades i oficines.

El projecte de Laimo és l'únic d'aquestes característiques en una zona caracteritzada per una baixa disponibilitat (inferior al 2%) i es localitza en un enclavament, al costat de l'AP-7 i la C-17, en què també tenen seu farmacèutiques com Grifols i Novartis, empreses d'alimentació com Danone i Idilia Foods o empreses de el sector tèxtil com la firma de moda Mango.

La plataforma logística tindrà, per tant, facilitat d'accés als principals nuclis de connexió amb Barcelona i als centres urbans de Parets del Vallès i Montmeló.

Laimo ha encarregat la comercialització en exclusiva del projecte a Savills Aguirre Newman, una consultora que s'encarregarà així mateix de la redacció del projecte, la gestió de les llicències i la direcció de les obres del complex logístic.

De l'envergadura d'aquest projecte en dona compte el fet que, segons dades dels consultors immobiliaris Savills Aguirre Newman, el conjunt del mercat logístic de Catalunya va registrar en el primer trimestre del 2020 un nivell de contractació de 108.000 metres quadrats i va formalitzar 20 contractes de lloguer de superfície logística.