Un mosso d'esquadra lliure de servei va aconseguir reduir un atracador que, armat amb una destral, va amenaçar una cambrera per emportar-se els diners de la caixa enregistradora i de les màquines escurabutxaques del bar. L'agent es va tirar sobre el lladre, li va prendre la destral i el va immobilitzar a terra fins a l'arribada dels seus companys utilitzant únicament les mans. La intervenció va tenir lloc en un bar del carrer Fluvià, al barri de Sant Martí de Provençals de la ciutat de Barcelona.

L'home va treure la destral a la cambrera, qui va aconseguir sortir a la terrassa del bar abans que l'home l'ataqués. Tanmateix, en veure'l tan alterat, la dona va decidir entrar de nou dins el local. En el moment en què el lladre es va abalançar sobre ella, el policia va entrar corrents dins del bar i es va tirar damunt de l'atracador. Abans de la detenció, però, l'atracador va propinar un cop amb la destral a una de les màquines escurabutxaques del local.

Fonts dels Mossos d'Esquadra van confirmar que l'agent va actuar per iniciativa pròpia en veure la cambrera en perill. L'agent, segons apunta El Periódico, pertany al Grup Regional de Motos de la Metropolitana dels Mossos d'Esquadra.

La unitat de motoristes a la qual pertany el policia acostuma a ser sempre la primera a arribar a les urgències en via pública i per tant és un equip de primera intervenció. Les fonts policials van puntualitzar que el detingut és un espanyol de 56 anys, que passarà a disposició judicial.