13 de juliol de 2020
13.07.2020
Regió7

Un interventor de Renfe denuncia l'atac de tres joves que viatjaven sense bitllet

Els agressors, que anaven amb un menor, el van colpejar a la cara a l'estació de tren de Flaçà fins que el van fer caure

13.07.2020 | 20:38
VÍDEO: Moment de l'agressió
Un interventor de Renfe denuncia l'atac de tres joves que viatjaven sense bitllet

Un interventor de Renfe ha denunciat aquest passat diumenge l'atac de tres joves que viatjaven sense bitllet a l'estació de Flaçà (Gironès). Els agressors l'haurien colpejat en diverses ocasions a la cara fins que el van fer caure. Segons el testimoni de la víctima, portaven "roba d'estiu", un d'ells tenia la cara "destapada" i anaven acompanyats d'un menor d'uns 10 anys. Un cop el tren va arribar a Girona, la víctima va poder ser atesa pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i va ser portada a l'hospital. L'interventor ha interposat una denúncia als Mossos d'Esquadra que han obert una investigació per identificar els responsables.

Els fets van passar al voltant de les sis de la tarda a l'estació de tren de Flaçà quan un interventor va demanar els bitllets a tres joves. En no portar-los, el van agredir donant-li cops a la cara fins que el van tombar a terra.

Es tractava d'un grup format per tres persones i un menor d'uns 10 anys que anaven vestits amb "roba d'estiu" i amb la "cara destapada" tal com ha relatat la víctima a la denúncia que ha interposat als Mossos d'Esquadra. També va especificar que un d'ells portava "ulleres de sol" i un altre "una gorra".

En arribar a Girona, al voltant d'un quart de set del vespre, l'interventor va ser atès per una ambulància del SEM que el va portar a l'hospital. Ara el cas està en mans de la policia que ha obert una investigació per identificar els tres agressors.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook