Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha posat a licitació el projecte constructiu de la renovació i actualització del tramvia blau, la urbanització de l'avinguda Tibidabo, les places Kennedy i Doctor Andreu i el carrer de Bosch i Alsina, a més del projecte per reformar la cotxera.

Aquesta licitació té un pressupost base de 663.510 euros sense IVA i les empreses tindran fins al 21 d'agost per presentar les seves ofertes, va informar la companyia ahir diumenge en un comunicat.

La renovació integral del tramvia blau, que va deixar de circular al gener de 2018 per ordre de l'Ajuntament de Barcelona amb la finalitat de renovar la catenària i les vies, suposarà la construcció d'una nova plataforma ferroviària amb el mateix itinerari que l'actual, el canvi de totes les vies, la catenària i els pals de subjecció.

Així mateix, també contempla la restauració o actualització dels tramvies, a excepció del cotxe número 2, que és l'original de 1901 i es mantindrà inalterat. El cost total de les actuacions està estimat en 19 milions d'euros.