Un jove de 16 anys va morir dilluns a la tarda ofegat a l'accedir amb uns amics a una zona de maquinària d'una font ornamental a la localitat madrilenya de Móstoles i va ser succionat per una tuberia, que el va submergir sota l'aigua.

Segons ha explicat un portaveu d'Emergències 112 Comunitat de Madrid, l'accident mortal va tenir lloc cap a les 17 hores en una font del parc Finca Liana. Pel que sembla, un grup d'amics estaven banyant-se a la font, que mesura uns 30 centímetres de profunditat, quan van accedir a la zona de maquinària que desplega els rajos ornamentals de la font, que estava protegida per una planxa metàl·lica a uns metres.

Per entrar en aquesta zona calia passar per una espècie de túnel que estava en profunditat i una vegada a l'interior un dels tubs que regula el circuit va succionar l'adolescent, i va quedar submergit a l'aigua.

Els amics han intentat rescatar-lo però al no aconseguir-ho van trucar al 112. A la zona s'hi van desplaçar els bombers de l'Ajuntament de Móstoles que van tardar 50 minuts a alliberar el noi.

A continuació, els sanitaris del SUMMA 112 van fer maniobres de reanimació avançada durant més de 30 minuts però va ser impossible revertir la parada cardiorespiratòria per ofegament, per la qual cosa només han pogut confirmar la seva mort.