30 de juliol de 2020
30.07.2020
Regió7

Sánchez demana per carta a Torra que assisteixi a la conferència de presidents

29.07.2020 | 23:04
Sánchez demana per carta a Torra que assisteixi a la conferència de presidents

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, va respondre ahir per carta al president de la Generalitat, Quim Torra, per demanar-li que assisteixi presencialment a la conferència de presidents autonòmics de demà a San Millán de la Cogolla, a La Rioja. «És molt important la seva assistència en aquesta crucial trobada», assegura Sánchez tot remarcant que aquesta vegada la reunió ha de ser presencial.

Sánchez també avança que la intenció és convocar la conferència de presidents cada mes i que s'anirà alternant la modalitat presencial i telemàtica «en funció dels temes a tractar». Divendres passat, Torra va enviar una carta a Sánchez per demanar-li poder participar-hi telemàticament per la situació de la pandèmia a Catalunya. «És moment de dialogar, compartir posicions i seguir possibilitant l'esperit d'unitat i de compromís», conclou Sánchez.

En la carta, el president espanyol assegura que el seu govern té la voluntat d'actuar de forma sensible a les necessitats i peticions de les administracions autonòmiques. I sol·licita la «idèntica comprensió» cap a l'esforç de l'executiu espanyol per «arbitrar els diferents interessos» i aconseguir un sistema que «permeti garantir la solidaritat entre territoris».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit