La Junta d'Andalusia investiga les circumstàncies de l'esdeveniment que es van conèixer dissabte després d'un vídeo gravat en una discoteca de Torremolinos (Màlaga) on un integrant d'un grup musical escopia alcohol d'una ampolla als assistents, que no mantenien les mesures preventives.

La policia ja investiga els fets en coordinació amb la Policia Local de Torremolinos després de les converses mantingudes dissabte entre la delegada del Govern i l'alcalde d'aquesta localitat malaguenya, José Ortiz, sobre un vídeo on s'observen comportaments que incompleixen «tota mesura de protecció i seguretat davant del coronavirus».

La disculpa del músic

Després de les imatges difoses, els integrants del grup van divulgar un comunicat en el qual lamentaven els fets i afirmaven sentir-se «molt dolguts, avergonyits i penedits pels fets a causa de la situació que estem vivint».

Van afirmar ser els responsables del succeït i van assenyalar que se senten en deute «amb els milers de companys de sector, artistes, públic, clients, professionals i altres persones que s'hagin sentit molestos pels fets».