Marta Ferrusola es troba "en vies de recuperació", segons fonts pròximes a la família consultades per Efe, que s'han apuntat a la prudència a l'hora de valorar l'estat de salut de la pacient, donat que va ser operada ahir mateix de les seves fractures i que té 85 anys.

L'esposa de l'expresident català Jordi Pujol ​"continua greu" després d'haver passat la seva primera nit ingressada per diverses fractures a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, han informat aquest diumenge fonts d'aquest centre hospitalari.

Marta Ferrusola va ser ingressada ahir a la tarda a Vall d'Hebron després de patir un accident domèstic al caure per una escala de la seva segona residència de Queralbs (Ripollès).

En aquest accident domèstic, Ferrusola va patir diverses fractures que van suposar una hospitalització urgent i, a aquestes hores de diumenge, el seu estat està "sota control" i "en vies de recuperació", han indicat fonts pròximes a la família.

Tot i això, les mateixes fonts han precisat que cal ser prudents amb aquestes apreciacions, ja que només han passat unes hores des que la pacient va ser operada.

L'estat de salut de Ferrusola abans d'aquest accident era bo, ja que fa només unes setmanes es va animar a pujar el Tagamanent, de 1.056 metres d'altura i situat al parc natural del Montseny, juntament amb alguns familiars i amics.

Des de la seva arribada a l'hospital barceloní en helicòpter ahir a la tarda, l'esposa de Jordi Pujol ha estat sotmesa a diverses proves per establir l'abast de les lesions sofertes en l'accident domèstic.

Marta Ferrusola va ser traslladada en helicòpter fins a l'hospital de la Vall d'Hebron després d'haver rebut una primera atenció en un hospital de la zona on estiueja, al Ripollès.