Un ciclista ha mort i quatre més han resultat ferits en un atropellament múltiple aquest dijous a les nou del vespre al punt quilomètric 44,4 de la BP-5107, a Sant Pere de Vilamajor. El conductor del turisme circulava sota els efectes de l'alcohol. Al xoc va morir un ciclista de 44 anys i veí de Vilanova del Vallès. Un altre ciclista va ser traslladat en estat crític a l'Hospital de Sant Pau, un altre va resultar ferit greu i va ser traslladat a l'Hospital de Granollers, i dos més van ser traslladats en estat menys greu a l'Hospital de Sant Celoni. Els Mossos d'Esquadra van detenir el conductor del turisme -veí de Granollers i de 39 anys- pels delictes d'homicidi per imprudència, conducció sota els efectes de l'alcohol, lesions per imprudència, conducció temerària i danys.

Arran de la incidència, es van activar deu patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que també va activar el suport psicològic.

Amb aquesta víctima són 65 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.