08 de agost de 2020
08.08.2020
Regió7

La jutge autoritza un permís per sortir tres dies de la presó a Forn

07.08.2020 | 23:32
La jutge autoritza un permís per sortir tres dies de la presó a Forn

El jutjat de Vigilància Penitenciària número 5 de Catalunya ha autoritzat l'exconseller Joaquim Forn a poder gaudir de manera immediata d'un permís de tres dies que havia sol·licitat i que, posteriorment, va ser avalat per la Junta de Tractament Penitenciari de Lledoners, on compleix condemna. El 9 de juliol, la Junta de Tractament Penitenciari de Lledoners va aprovar el permís de tres dies que havia sol·licitat Forn, i que ara té l'aval definitiu del Jutjat de Vigilància Penitenciària, que és d'execució imminent, tot i l'oposició del ministeri fiscal.

Aquest permís ordinari concedit a Forn està al marge del recurs de Fiscalia a al tercer grau que va derivar en l'ingrés de nou del reclús al centre penitenciari de Lledoners, on compleix condemna pel Procés, així com a l'aplicació del 100.2 de el reglament penitenciari que permetia les seves sortides per anar a treballar i que també va quedar en suspens.

La jutge de Vigilància Penitenciària autoritza un segon permís a Forn, ja que compleix els requisits mínims establerts en el reglament penitenciari.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit