Un treballador ha resultat ferit per intoxicació de gasos aquest dijous al vespre en una explosió a una indústria entre Montoliu de Lleida i Sudanell. L'empresa, d'una sola planta i situada a la C-230a, lluny de cap nucli habitat, treballa amb fertilitzants i productes fitosanitaris. Els bombers hi han desplaçat dotze dotacions. Segons les primeres informacions, es tracta d'una deflagració provocada per la reacció de dos productes químics. La nau no crema i no hi ha emanació de gasos. Protecció Civil ha activat en fase d'alerta el pla d'emergències Plaseqcat. El treballador ferit ha estat traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova.

L'avís al telèfon d'emergències 112 s'ha rebut a les 20.05 hores i, segons les primeres informacions, s'ha produït una deflagració per la reacció entre dos productes químics. L'empresa es dedica a la fabricació de fertilitzants i productes fitosanitaris.

Els bombers estan valorant si hi ha afectació estructural de la nau.

Un treballador de 49 anys ha resultat ferit per intoxicació dels gasos i ha estat traslladat pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) en estat de poca gravetat al centre hospitalari. En total, el SEM ha mobilitzat 4 unitats terrestres. També s'han mobilitzat al lloc efectius dels Mossos d'Esquadra.