La presidenta del Comitè de Drets i Garanties del PP, Andrea Levy, va acusar el govern espanyol d'estar «desaparegut» en la gestió del coronavirus i va advertir que els espanyols no tenen «cap pla» per la tornada al setembre a les seves activitats habituals. Levy va reclamar així a la ministra d'Educació, Isabel Celaá, que detalli ja un protocol per la tornada a les aules a principi de curs i li va retreure que, de moment, ho hagi deixat «a la lliure voluntat» de les autonomies. De fet, Levy va assegurar que desconeix «què estan fent tots els ministres» de l'executiu de Pedro Sánchez i va lamentar que tampoc hi hagi un pla de recuperació econòmica.

La també regidora a l'Ajuntament de Madrid va dir que la campanya turística va acabar sent «fallida» i va demanar un paquet de mesures econòmiques per revitalitzar el sector. Entre les propostes, va demanar ampliar els ERTO al sector fins a principis del primer trimestre del 2021 com a mínim.

Levy també va carregar durament contra el ministre de Cultura, José Manuel Rodríguez Uribes, a qui va acusar de «deixadesa de funcions» i d'estar «amagat». Per al PP, el ministre de Cultura «posa al mateix sac» els espectacles i actes culturals i «les festes il·legals i botellades», fet que creuen que fomenta «l'estigmatització» del sector de l'oci.

D'altra banda, la regidora popular va insistir a la ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, que accepti la seva proposta per redissenyar la proposta de finançament dels ajuntaments i va assegurar que ara mateix el decret que el govern espanyol vol tirar endavant «crea discòrdia» al món municipal. Levy va recordar que els consistoris són qui estan «a primera línia» dels problemes dels veïns i va demanar a l'executiu que «es deixin d'embolics».

Levy també s'ha referit a la investigació d'un jutjat de Madrid al secretari de Comunicació, la gerent i el tresorer de Podem per suposada malversació de fons públics i va recriminar al president espanyol, Pedro Sánchez, que es plantegi pactar els pressupostos amb un partit «investigat per cor-rupció».