Les proves d'ADN han confirmat que les restes òssies trobades a l'abocador de Zaldibar corresponen a Alberto Sololuze, un dels dos treballadors que estaven desapareguts des que es va produir l'ensorrament al febrer, segons han informat fonts del Departament de Seguretat a Europa Press.

Les mateixes fonts han explicat que ja s'ha comunicat a la família de Sololuze i al jutge que la prova d'ADN ha estat positiva i que les restes òssies pertanyen a Alberto Sololuze, que, juntament amb Joaquín Beltrán, va ser sepultat en el moment de l'ensorrament.

Diumenge passat a primera hora de la tarda, es va trobar a 23 metres de profunditat un os embolicat en tela a l'abocador i, posteriorment, es va confirmar que pertanyia a una persona. Des d'aquest moment, han aparegut altres restes òssies, a més d'alguns objectes personals com una càmera de fotos, una corretja de rellotge, unes ulleres de sol i un cadenat.

El lloc on es van trobar les restes òssies i aquests objectes, a la zona B1, al costat de la bàscula, era l'àrea en la qual es pensava que es trobava Alberto Sololuze en el moment de l'ensorrament.