Corinna Larsen ha concedit una entrevista a la BBC britànica en la qual acusa la casa reial espanyola de ser «una empresa familiar» que s'ha lucrat amb un 'modus operandi' des de fa «40 anys».

Especula que el rei emèrit deu tenir «centenars de comptes» repartits pel món i creu que, quan Joan Carles I li va demanar el 2014 que li tornés els diners de l'Aràbia Saudita, va ser tan sols una enrabiada a l'assumir que no havien de reprendre la seva relació sentimental.

El rei Joan Carles I i Corinna zu Sayn-Wittgenstein es van conèixer en una festa de tir el febrer del 2004.

Ella explica que el rei tenia problemes amb la seva arma. «I jo en sé bastant d'això, per la qual cosa li podia explicar què era el que fallava», relata. «Crec que va quedar bastant sorprès».

La relació va avançar lentament, explica en una entrevista a la BBC en la qual assegura també que els 65 milions que li va regalar el rei van ser «un reconeixement per quant vaig significar per a ell».

La dona ha parlat en exclusiva sobre aquest regal de milions d'euros de part de Joan Carles, les seves denúncies de patir assetjament pel servei secret d'Espanya i sobre la història d'amor amb el rei, de la qual assegura que el rei emèrit «va arribar a parlar amb el meu pare per dir-li com n'estava, d'enamorat, i que es volia casar amb mi».