Corinna Larsen va concedir una entrevista a la BBC britànica en la qual va acusar la Casa Reial espanyola de ser «una empresa familiar» que s'ha lucrat amb un modus operandi des de fa «40 anys», segons Vozpópuli.

Larsen va especular que el rei emèrit ha de tenir «centenars de comptes» repartits pel món i creu que, quan Joan Carles I li va demanar el 2014 que li tornés els diners de l'Aràbia Saudita, va ser tan sols «una enrabiada» en assumir que no reprendrien la seva relació sentimental.

Va afirmar també que els «76 milions de dòlars (65 milions d'euros) que el que va ser cap de l'Estat espanyol li va regalar -fets, entre d'altres, pels quals està sent investigada per la justícia Suïssa- van ser com a «reconeixement» al que va significar per a ell la relació que tots dos van mantenir durant molts anys.

«El que em sembla extraordinari és que estiguin convertint 40 anys de modus operandi d'una empresa familiar en un focus sobre una persona. I aquesta persona soc jo... perquè hi deu haver centenars de comptes en altres jurisdiccions», va remarcar Larsen en aquesta entrevista, recollida per Europa Press.

Vint dies després que el rei Joan Carles abandonés Espanya per instal·lar-se als Emirats Àrabs, Larsen va reaparèixer amb una entrevista en què «dona el cop de gràcia» a l'emèrit amb unes declaracions explosives.

En aquesta entrevista va detallar la seva llarga relació amb el rei Joan Carles, que va iniciar-se el 2004. Durant els primers mesos van continuar la seva amistat per telèfon. «Sempre rèiem molt. Vam connectar immediatament en moltes coses i teníem molts interessos en comú: la política, la història, el bon menjar, els vins. Llavors jo vivia a Londres, acabava d'emprendre el meu propi negoci de consultoria. I era mare soltera de dos nens». «Ens trobàvem a Madrid en una caseta de camp dins de la finca i viatjàvem junts. El primer any va ser més difícil perquè jo estava molt ocupada i ell tenia una agenda completa, però em trucava fins a deu vegades al dia», va explicar.

Corinna també va parlar de la reina Sofia i com el rei Joan Carles es va referir al seu matrimoni: «Va dir que tenien un acord per representar la Corona, però que tenien vides totalment diferents i independents. El rei acabava de sortir d'una relació de gairebé 20 anys amb una altra dona.