Un immigrant ha mort aquest dijous en l'intent per part de 300 persones de sobrepassar la frontera entre Espanya i el Marroc saltant la tanca de Melilla. En total, han aconseguit accedir-hi uns 30 migrants, segons informa la Delegació del Govern a Melilla.

Al voltant de les 6.30 hores d'aquest dijous, aquestes 300 persones han intentat accedir per la zona que va entre Barrio Chino i V Pino a la ciutat de Melilla i ho han aconseguit 30 persones, i la resta han sigut interceptats i rebutjats per les forces marroquines.

Com a conseqüència del salt hi ha 3 guàrdies civils ferits i 8 migrants ferits lleus. Un dels agents té l'espatlla dislocada, un altre un tall al cap i un tercer una baixada de sucre, mentre que els migrants han sigut atesos per macadures i cops.

Respecte a la mort del migrant, la delegació de Govern assegura que és per causes naturals i que es van activar els serveis sanitaris i hi van acudir efectius del 061 i Creu Roja. Al migrant se li va practicar la reanimació cardiopulmonar, però es va certificar poc després la seva mort.