Una parella va ser atracada quan anava a ingressar 70.000 euros en una sucursal bancària del passeig de Torres i Bages de Barcelona, però en la seva fugida els lladres van perdre part del botí i els bitllets van caure a terra.

El succés es va produir cap a les 13.30 hores de dilluns passat 17, quan diversos homes es van acostar a la parella que anava a ingressar els diners a una entitat bancària i els van arrabassar la bossa que contenia els 70.000 euros, segons han confirmat aquest dijous a Efe els Mossos d'Esquadra.

La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos s'ha fet càrrec de la investigació per localitzar els atracadors, que portaven armes i estan acusats d'un delicte de robatori amb violència a la via pública.

Segons es pot veure en un vídeo gravat per una vianant que publica avui La Vanguardia, durant l'atracament la bossa que contenia els diners es obrir o trencar, ja que part dels bitllets del botí van caure per terra.

Les imatges mostren com diverses persones van recollint els bitllets de terra, que col·loquen dins d'una bossa, encara que algun ciutadà desapareix de l'escena amb algun bitllet a la mà.