El brot de mingoencefalitis vírica, també coneguda com a virus de la febre del Nil, s'ha cobrat la seva tercera morta a la província de Sevilla. Aquest divendres, la Conselleria de Salut de la Junta d'Andalusia ha informat d'un altre traspàs com a conseqüència del virus, en concret, es tracta d'un home de 70 anys que estava ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital Universitario Virgen del Rocío.

Com a conseqüència del brot, detectat a la comarca del Bajo Guadalquivir, principalment a Coria del Río i La Puebla del Río, causat per la transmissió del mosquit comú, han mort dues persones: una dona de 85 anys que estava ingressada a l'esmentat centre hospitalari i un ancià de 77 anys, veí de la Puebla.

El número de mostres positives per febre del Nil és 33, quatre menys que dijous, i el nombre de casos confirmats és de 14, quatre més que en les últimes 24 hores. No obstant això, baixen les hospitalitzacions, ja que se'n comptabilitzen 14, enfront dels 17 pacients que es trobaven ingressats dijous, i es mantenen el nombre d'afectats (6) que estan a l'UCI.