El portaveu a l'Ajuntament de Barcelona i president provincial del PP, Óscar Ramírez, va denunciar ahir la presència de publicitat de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) en el transport públic metropolità amb motiu de la Diada de l'Onze de Setembre.

«Per enèsima vegada, Ada Colau permet als separatistes de l'Assemblea instal·lar publicitat a favor de la independència a les marquesines de transport públic. Reclamarem a l'ajuntament establir una normativa a TMB que eviti publicitat ideològica i partidista», va escriure Ramírez al Twitter.

El comentari del regidor popular va acompanyat de la fotografia del cartell d'una marquesina en una parada d'autobús en què l'ANC convida a participar en «la Diada més solidària» visitant el portal xarxaindependencia.cat, «construir un futur» i «ser independents».

D'altra banda, el líder de Cs al Parlament, Carles Carrizosa, va informar que el seu grup demanarà a la cambra catalana els permisos presentats per l'ANC per dur a terme la manifestació de la Diada.