La fins ara titular d'Empresa i Coneixement, la igualadina Àngels Chacón, ha lamentat aquest dijous que la seva etapa com a consellera acabi de "forma tan abrupta i en un moment on el final de la legislatura es veu tan a prop" i ha admès que és "dolorós". En una carta de comiat, consellera també comenta que no és el final que hauria desitjat al capdavant del Departament. "Crec que a hores d'ara tots sou conscients de les circumstàncies que han portat el President a prendre aquesta decisió", assenyala en la missiva. Chacón ha estat l'única consellera del Govern que no ha estripat el carnet del PdCAT per unir-se a Junts per Catalunya. D'altra banda, la fins ara membre de l'Executiu ha reivindicat la feina feta.

"Crec que en aquests dos anys hem pogut demostrar que fer empresa és fer país i que apostar pel coneixement és la millor garantia per assegurar un futur de progrés i benestar per a Catalunya", afegeix Chacón, que també recorda que hi ha "projectes que encara són en marxa i s'han de completar amb èxit". Un d'ells, per exemple, és el procés de reindustrialització un cop Nissan hagi tancat les plantes a Catalunya.

"És per això que vull demanar-vos a tots que, més enllà de les circumstàncies actuals, contineu treballant amb el mateix talent i compromís per culminar tot el que tenim en marxa", continua Chacón adreçant-se als treballadors de la conselleria. Chacón ha estat la primera dona en ocupar el càrrec de consellera d'Empresa.

La fins avui titular del Departament d'Empresa ha estat cessada juntament amb el conseller d'Interior, Miquel Buch, i la de Cultura, Mariàngela Vilallonga, en una remodelació sorpresa de l'Executiu.