Un cotxe aparcat davant de la sortida d'un garatge del barri de Santa Eugènia de Girona ha desembocat a primera hora del matí d'avui en una multitudinària baralla. Els fet han passat minuts després de les set del matí entre els carrers Massana i Montseny i han durant diversos minuts. Hi ha hagut cops de puny, estirades de cabell i la presència d'un objecte que semblava un ganivet i que s'ha tret d'una motxilla.

La policia ha rebut moltes trucades i diverses dotacions dels mossos, de la policia municipal i serveis mèdics han anat al punt del conflicte. Alguns implicats han marxat abans de l'arribada de la policia. No hi ha hagut detencions i cap ferit de consideració malgrat la violència dels cops i que una persona hagi caigut a plom a terra divrses vegades.

Els veïns asseguren que s'havia trucat a la policia per avisar que hi havia un cotxe mal aparcat i que no han vingut. Al mateix temps lamenten que hi hagi episodis incívics i violents a tot el barri cada dos per tres i que "cap polític ni la policia" s'ho prengui seriosament perquè els fets "no passen al Barri Vell". "Tot plegat és un cúmul de deixadesa municipal que ha anat degradant el barri", lamenten.