El líder de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, va insistir ahir en una hipotètica aliança electoral dels taronges amb PSC i PPC «per permetre un altre govern que afavoreixi la tornada d'empreses». En un vídeo publicat a les xarxes socials, Carrizosa va assenyalar que no s'ha de descartar Catalunya com a seu de l'entitat resultant entre Caixabank i Bankia, però va considerar que ha d'haver-hi un executiu «més amigable per a totes aquestes empreses que van creure que a Catalunya no podia haver-hi futur». «Per coses així hem d'estar units els constitucionalistes», va afegir.

D'altra banda, la presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas, assistirà demà a Barcelona a una reunió del Comitè Permanent del partit amb motiu del tercer aniversari de l'aprovació al Parlament de les lleis de desconnexió, el 6 i 7 de setembre de 2017, per proclamar la república catalana per la via del referèndum.

Des de Cs van recordar que, des del Parlament, Arrimadas «va liderar, juntament amb Carlos Car-rizosa i altres diputats, la defensa de la democràcia espanyola, l'Estatut i la Constitució davant el separatisme».