El director de l'Agència Catalana de Turisme i alcalde de Gironella, David Font, va fer públic ahir el seu suport a la feina de la fins ara consellera d'Empresa i Coneixement, la igualadina Àngels Chacón, que dijous va ser destituïda de sorpresa pel president Quim Torra, juntament amb la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, i el conseller d'Interior, Miquel Buch.

Font va compartir una fotografia a Twitter on apareix amb Chacón i unes paraules per lloar la tasca de l'exconsellera: «Valenta, honesta, preparada, treballadora i amb principis insubornables. Per això vaig acceptar el repte de treballar amb tu i contribuir a millorar el teixit econòmic d'aquest país des del turisme. Gràcies per tant! Avui, demà i sempre al teu costat consellera», va escrirue el gironellenc, membre de la directiva del PDeCAT.

Font és responsable de l'àrea de programes electorals del partit. Manté la seva afiliació al PDeCAT, com també l'exconsellera Àngels Chacón, a diferència de molts companys i companyes de partit que els darrers dies han estripat el carnet i s'han posicionat al costat de Carles Puigdemont, ara liderant Junts per Catalunya. Chacón era, precisament, l'única consellera del PDeCAT que no havia trencat la seva relació amb la formació, fet que ha estat decisiu en la voluntat de Quim Torra de substituir-la.