Un home de 49 anys va morir ahir després de ser atropellat per un autobús interurbà a Madrid, amb el conductor del qual havia mantingut una discussió de trànsit moments abans. Després de l'atropellament, el conductor de l'autobús va continuar la marxa i la Policia Nacional el buscava perquè prestés declaració. El succés va tenir lloc cap a dos quarts de tres de la tarda. La víctima va mantenir una discussió de trànsit amb el conductor de l'autobús, recriminant-li una acció, i posteriorment el conductor va atropellar la víctima i va continuar la marxa.

Samur-Protecció Civil només va poder confirmar la mort d'aquest home, ja que tenia lesions irreversibles, el que va fer inviable qualsevol intent de reanimació. El Grup d'Homicidis de la Policia Nacional va acudir ràpidament fins al lloc per recollint proves i parlant amb els testimonis.

La Policia Nacional ha detingut la nit d'aquest diumenge el conductor de l'autobús, segons han confirmat fonts policials a Europa Press. Després de diverses gestions, entre elles la inspecció del vehicle implicat en l'atropellament, el conductor de l'autobús ha estat arrestat per agents del Grup d'Atenció Ciutadana i posat a disposició del Grup V d'Homicidis. Es tracta d'un home espanyol de 56 anys i veí de Pozuelo.