Un home ha sigut detingut aquest dilluns a Birmingham en relació amb diversos apunyalaments ocorreguts el cap de setmana en aquesta ciutat del centre d'Anglaterra, en els quals una persona va morir i set més van resultar ferides, va informar la Policia.

El detingut, de 27 anys però la identitat del qual no ha sigut facilitada, ha sigut arrestat aquesta matinada al barri de Selly Oak de Birmingham per agents de la Policia de West Midlands.

Les forces de l'ordre van obrir ahir, diumenge, una investigació sobre aquests incidents, si bé no els vinculen amb activitat terrorista.

Víctimes

Dels set ferits, hi ha un home i una dona en estat greu, d'acord amb els agents del centre d'Anglaterra. Els incidents van passar diumenge a la matinada al centre de Birmingham, on, pel que sembla, dos grups de nois es van enfrontar a cops de puny en una nit de festa i, segons alguns testimonis, es van sentir insults racistes.

«Els agents van treballar ahir i fins a primeres hores del dia d'avui a fi de localitzar aquest home que creiem que és responsable d'aquests terribles crims. Vam emetre imatges de les càmeres de seguretat i vam rebre una gran resposta de la gent», va assenyalar aquest dilluns el superintendent en cap de la Policia de West Midlands, Steve Graham.