10 de setembre de 2020
10.09.2020
Regió7

Argimon no creu que sigui un «moment oportú» per a concentracions de gent

Ha apuntat que «es podria buscar una forma diferent» aquesta vegada

10.09.2020 | 18:39
El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, en una roda de premsa per analitzar la situació epidemiològica de Catalunya el 3 de setembre del 2020

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha dit aquest dijous, vigília de la Diada de Catalunya de l'11 de setembre, que no creu que l'actual sigui un "moment oportú" per organitzar concentracions de gent.

Preguntat sobre les mobilitzacions organitzades per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Argimon ha assenyalat que "no hi ha cap dubte" que "el dret a la manifestació és un dret que està garantit".

Tot i això, ha afirmat que des del punt de vista epidemiològic "no és oportuna la concentració de persones, encara que estiguin molt distribuïdes pel territori".

Ha destacat també la "capacitat d'innovació alta" que sempre ha demostrat l'ANC a l'hora d'organitzar les mobilitzacions que convoca, pel que ha apuntat que "es podria buscar una forma diferent" aquesta vegada.

El cap de la Unitat de Seguiment de la Covid-19 a Catalunya, Jacobo Mendioroz, ha dit així mateix que abans que res cal "evitar riscos epidemiològics" i "aglomeracions de gent".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook