El president del PP, Pablo Casado, va assegurar ahir que l'operació Kitchen «ara com ara no em preocupa» perquè l'exsecretari d'Estat de Seguretat Francisco Martínez «no està afiliat al PP» encara que adverteix que «no en deixaré passar ni una» i que «qui la faci la pagarà».

En una entrevista en la Cadena COPE, Casado va deixar clar que si es demostren les informacions sobre el suposat espionatge al extresorer del PP Luis Bárcenas «prendré totes les mesures que els estatuts del partit contemplen».

No obstant això, va subratllar que no admetrà «ni judicis paral·lels, ni condemnes de telenotícies, ni dobles vares de mesurar», més en un Govern «que té al seu vicepresident segon, Pablo Iglesias, amb el seu partit imputat per finançament irregular».

A la pregunta de si té previst sacrificis al seu partit si la informació sobre l''Operació Kitchen' progressa, el líder del PP va apel·lar a respectar els processos judicials i a col·laborar «si es requereix informació que obrés en el nostre haver, que no és el cas». I va insistir que ja es va comprometre a «deixar anar amarres» amb qualsevol conducta no exemplar que hi hagués hagut en el partit en el passat i va assegurar que no ha parlat d'aquest tema ni amb l'expresident Mariano Rajoy, ni amb l'exministre d'Interior Jorge Fernández. Casado va remarcar que no acceptarà la doble vara de mesurar i va recordar que Pedro Sánchez té en el seu Govern a tres exconsellers dels expresidents andalusos Chaves i Griñán, imputats pels ERE a Andalusia: la vicepresidenta del Govern, Carmen Calvo; la portaveu del Govern, María Jesús Montero, i el ministre d'Agricultura, Luis Planas.