El Departament de Territori i Sostenibilitat millorarà, a partir del 19 de setembre, la freqüència i el recorregut de la línia de bus que connecta Manresa, Moià i Castellterçol durant els caps de setmana i festius. En concret, els dissabtes, entre Manresa i Castellterçol, s'afegirà una nova expedició i s'ajustaran els horaris per tal de millorar la cobertura horària del servei. Ara hi haurà quatre expedicions d'anada i quatre de tornada. En paral·lel, l'autobús que surt de Manresa a les 17:30h i que acaba a Artés, arribarà fins a Calders i Monistrol de Calders.

Els canvis en el transport públic també permetran millorar la connectivitat de Santa Maria d'Oló a Manresa, ja que no existia connexió amb transport públic. Així, els dissabtes, hi haurà una expedició a les 10 del matí que pararà a Santa Maria d'Oló amb destinació Manresa; i una que sortirà a les 18.20h de la capital del Bages i que farà parada a Santa Maria d'Oló.

Diumenges i festius

Pel que fa als diumenges i festius, s'afegiran noves expedicions entre Manresa i Castellterçol, quedant tres anades i tres tornades. D'aquestes millores també es beneficiaran els municipis de Calders i Monistrol de Calders: Calders disposarà d'una oferta de cinc anades i cinc tornades, i Monistrol de Calders de dues anades i dues tornades.

Els diumenges i festius també es perllonga una expedició des d'Avinyó fins a Santa Maria d'Oló, en direcció Moià; i, de tornada, en direcció Manresa.