El tribunal del jurat del crim de "los tirantes" considera que Rodrigo Lanza és el culpable de la mort de Víctor Laínez, a qui va colpejar brutalment el 8 de desembre del 2017 en un bar de la ciutat de Saragossa. L'esmentat tribunal ha demanat, a més, que no se l'indulti ni se li permeti sortir de presó de manera condicional.

Així ho ha assenyalat el portaveu del tribunal del jurat aquest dijous, 17 de setembre, davant la magistrada María José Gil, a l'Audiència Provincial de Saragossa, en una sessió a la qual també han assistit els lletrats de les acusacions i la defensa, així com la fiscal.

La Fiscalía ha demanat 20 anys de presó i una indemnització de 150.000 euros, mentre que les acusacions particular i popular han sol·licitat per a Rodrigo Lanza una pena de 23 anys de presó i 500.000 euros d'indemnització, mentre que l'advocat de la defensa ha afirmat que "no hi ha assassinat", sinó en tot cas un delicte de lesions amb mort no estimada, la qual cosa suposa una condemna de dos a cinc anys.