Al llarg de la nit de dimarts, després de la firma a Washington dels Acords d'Abraham, que normalitzen les relacions d'Israel amb Unió dels Emirats Àrabs (EAU) i Bahrain, milicians palestins a Gaza van llançar tretze coets a territori israelià, que van causar dos ferits i van ser resposts amb bombardejos.

Les alarmes antiaèries van saltar repetides vegades a la ciutat de Sderot i altres localitats israelianes adjacents a l'enclavament palestí governat pel moviment islamista Hamàs. «Tretze coets van ser llançats des de la franja de Gaza a territori israelià. El Sistema de Defensa Aèria de les Forces de Defensa d'Israel van interceptar vuit d'ells"» va informar l'Exèrcit en un comunicat.

Dos israelians de la localitat de Ashdod van ser ferits i tractats en hospitals per metralla i talls fets amb vidres. Un d'ells, un home de 62 anys, va sofrir ferides moderades al tors, mentre que un altre, de 28, va patir ferides en les extremitats, mentre que quatre persones més van haver de ser ateses per atacs d'ansietat.