18 de setembre de 2020
18.09.2020
Regió7

Puigcerdà i Piera se sumen als casos covid a les aules d'Artés i d'Igualada

En el conjunt del país ahir al migdia hi havia 68 grups escolars confinats, el doble que dimecres

17.09.2020 | 22:52
Entrada a l'escola Doctor Ferrer d'Artés el primer dia de classe

El nombre de grups escolars confinats per un positiu de covid era ahir al migdia de 68, el doble que dimecres. Entre les escoles afectades, a part del centre Doctor Ferrer d'Artés (amb un cas positiu i una classe de primer aïllada) i l'aula de la llar d'infants Diví Pastor d'Igualada (on es va detectar un positiu la setmana anterior), ahir s'hi va sumar una aula de l'institut escola de Piera i una altra de l'escola Alfons I de Puigcerdà.

Hi ha un total de 52 centres afectats, i ahir eren 27. Educació ha destacat que el 99,1% dels centres de Catalunya tenen la totalitat dels seus grups en funcionament. Del total de grups confinats, quatre són a llars d'infants privades, 12 a llars d'infants municipals, 16 a escoles de segon cicle d'infantil i primària, 11 a instituts d'ESO, batxillerat i FP, tres a instituts escola, 14 a centres privats concertats i vuit a privats. D'altra banda, roman tancada la llar d'infants Petit Montessori de Barcelona i s'hi afegeix l'escola bressol municipal de Gràcia.

En canvi, l'escola Juncadella de Sant Vicenç dels Horts i la Ridolaina de Montellà i Martinet, que no havien pogut iniciar les classes dilluns passat per positius entre el professorat, han iniciat la seva activitat aquest dijous. En el cas de Montellà-Martinet, Educació hi ha portat 5 mestres per substituir els educadors que han hagut de fer la quarantena.

A la Catalunya Central hi ha 10 centres afectats repartits entre Artés, Balenyà, dos a Centelles, Igualada, Manlleu, Piera, Torelló i dos a Vic. En aquest cas també tots amb un únic grup afectat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook