22 de setembre de 2020
22.09.2020
Regió7

Nou càrrec per al coordinador de la unitat de seguiment de la covid, Jacobo Mendioroz

A partir d'ara serà també el subdirector general de Vigilància i Resposta a Emergències de l'Agència de Salut Pública

22.09.2020 | 13:47
Jacobo Mendioroz durant una roda de premsa |

El coordinador de la unitat de seguiment de la covid-19, el madrileny Jacobo Mendioroz, serà a partir d'ara també el nou subdirector general de Vigilància i Resposta a Emergències de l'Agència de Salut Pública de Catalunya. Compatibilitzarà els dos càrrecs. La seva predecessora des del 2013, Mireia Jané, passarà a ocupar la plaça vacant de subdirectora regional de Salut Pública de Barcelona. En un comunicat, el Departament de Salut ha assegurat que la incorporació de Mendioroz "permetrà enfortir les accions de vigilància, seguiment i execució d'accions relatives a la covid-19 a l'Agència de Salut Pública". Els dos canvis seran efectius a partir de l'1 d'octubre.

Un dels objectius immediats de la renovada subdirecció serà el reforç de la coordinació territorial dels serveis de vigilància epidemiològica i amb els diferents agents del sistema de salut en un moment clau de gestió de la pandèmia. Mendioroz té l'encàrrec de coordinar i executar de forma ràpida, àgil i efectiva les diferents estratègies traçades a curt i mig termini al conjunt del territori, així com vetllar per l'actualització constant i proactiva de guies i protocols.

Mendioroz va ser nomenat coordinador de la unitat de seguiment de la covid a Catalunya a principis de juliol. Fins llavors, l'epidemiòleg era coordinador de la Unitat de Suport a la recerca de l'ICS a la Catalunya Central.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit