El nombre de grups escolars confinats a Catalunya va augmentar ahir en 158 en un dia i va passar dels 303 que hi havia dilluns als 461 ahir dimarts. Per altra part els centres escolars amb algun grup en quarantena eren 348, 130 més que els 218 del dia anterior.

Segons va informar el departament d'Educació, el 93,6% de centres educatius catalans tenien ahir la totalitat dels seus grups en funcionament.

Els centres confinats en funció de la seva tipologia eren d'educació infantil privats (6 grups de 4 centres); escoles d'educació infantil municipals (32 grups de 24 centres); escoles de segon cicle d'infantil i primària (176 grups de 133 centres); instituts d'estudis de secundària, batxillerat i formació professional, (109 grups de 83 centres); i instituts escola (14 grups de 10 centres).

També hi havia afectacions a les escoles d'ensenyaments artístics superiors (1 grup); centres privats concertats (108 grups de 79 centres); centres privats (12 grups de 7 centres); centres d'educació especial (5 grups de 5 centres); centres de formació d'adults (1 grup) i les escoles d'educació infantil del departament d'Educació (1 grup).

Per serveis territorials d'Educació, les escoles amb un o més grups confinats es troben a Barcelona ciutat (74), Tarragona (25), Catalunya Central (37), Maresme-Vallès Oriental (55), Vallès Occidental (32), Barcelona Comarques (40), Lleida (14), el Baix Llobregat (12), Girona (53) i Terres de l'Ebre (6).

19 centres educatius tenen més de 2 grups en quarantena, i hi ha tres centres barcelonins amb tres grups confinats: el col·legi Sant Joan Bosco Salesians d'Horta, l'institut escola Eixample i l'escola Sant Bernat Calvó. També tenen tres grups confinats les escoles Ildefons Cerdà de Centelles i El Colomer de Bigues i Riells, l'escola Pia de Calella, l'institut Cirvianum de Torelló, el Domènec i Montaner de Canet de Mar, l'escola Hamellin de Montgat, Tabor de Santa Perpètua, Montessori de l'Hospitalet, Catalunya de Sant Adrià, La Devesa de Girona, l'institut Sant Feliu de Guíxols i el col·legi Sant Lluís Bosch de Begues.