Els Mossos d’Esquadra han denunciat aquesta matinada onze joves que participaven en una festa il·legal en un pàrquing del districte de Ciutat Vella sense portar mascaretes i sense respectar les distàncies de seguretat derivades de la pandèmia.

La policia catalana ha informat que els joves, d’entre 21 i 27 anys i veïns de Barcelona i de l’Hospitalet de Llobregat, estaven celebrant una festa en una de les plantes inferiors de l’aparcament d’un edifici del carrer Cendra, sense mantenir cap de les mesures d’higiene i seguretat dictades amb motiu del coronavirus.

Els fets han succeït cap a les 02.hores, quan els agents s’han dirigit a l’aparcament després de conèixer que un grup de joves acabaven de colpejar la porta metàl·lica del pàrquing i havien accedit a l’interior.

Actitud hostil

La policia ha sentit música i sorolls i han sorprès 17 joves disfrutant d’una festa il·legal en una de les plantes de l’aparcament, tots ells sense mascareta.

Quan els agents els han informat que els anaven a denunciar per incompliment de la llei de Salut Pública, els joves, en actitud hostil, segons els Mossos, els han increpat, un d’ells ha colpejat un agent i un altre s’ha resistit a la identificació.

Els Mossos han aconseguit identificar-ne onze, als quals han denunciat administrativament i dos d’ells també per resistència i atemptat als agents.