Una jutgessa de Collado Villalba ha processat el director d'Okdiario, Eduardo Inda, i el periodista d'aquest mitjà Alejandro Entrambasaguas per suposadament assetjar els fills del vicepresident del Govern, Pablo Iglesias, i la ministra d'Igualtat, Irene Montero.

La jutgessa considera que els fets poden ser constitutius d'un delicte contra la llibertat, ja que l'article 172 del Codi Penal diu que «serà castigat amb la pena de presó de tres mesos a dos anys o multa de sis a 24 mesos el que assetgi una persona de manera insistent i reiterada, i sense estar legítimament autoritzat», i amb això «alteri greument el desenvolupament de la seva vida quotidiana».

Iglesias i Montero, en nom dels seus fills, van presentar una querella el desembre del 2019 per un delicte contra la llibertat contra Inda, Entrambasaguas i l'editora d'OKdiario. La jutgessa considera que «resulta indiciàriament» que Entrambasaguas, que treballava per a OKdiario, el representant legal de la qual és Inda, durant novembre i desembre del 2019, «es persona en diverses ocasions al domicili de la cuidadora dels fills» d'Iglesias i Montero «amb la finalitat d'obtenir informació sobre ella i la seva activitat».

A causa d'això, «la cuidadora va restringir les sortides als parcs infantils de les zones comunes» de la urbanització amb els nens que cuidava, i va «quedar limitada, per tant, la seva activitat diària i la dels menors». Per tot plegat, el 31 de desembre del 2019 va haver de deixar de cuidar els nens.