25 de setembre de 2020
25.09.2020
Regió7

Sant Esteve diu que un centre escolar no s'ha confinat fins tres dies després d'un positiu

24.09.2020 | 22:51
Sant Esteve diu que un centre escolar no s'ha confinat fins tres dies després d'un positiu

L'Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires presentarà una queixa formal per la gestió que Salut ha fet d'un positiu en un grup de P4 de l'escola La Roureda. Critiquen que, tot i que el positiu es va conèixer dilluns i es van activar els protocols corresponents, tant per part del centre com del consistori, l'alumnat no ha estat confinat fins aquest dijous per indicació de Salut. L'Ajuntament considera «inadmissible» la situació.

Pel que fa a les proves PCR, el Servei de Vigilància Epidemiològica encara no ha comunicat quan i com es realitzaran. Tot i que es va demanar l'autorització de les famílies per fer els testos a la mateixa escola, el consistori ha ofert les instal·lacions de pediatria del CAP del municipi per tal que es puguin fer allà amb els menors acompanyats per algun familiar.

Segons el consistori, la família de l'alumne va comunicar el positiu a l'escola el mateix dilluns. Des del centre, seguint el protocol establert, es va informar les famílies del grup estable de convivència. Des de llavors s'ha restat en espera que es decreti el confinament de la classe per part d'Educació, indicació que no s'ha fet efectiva fins aquest dijous.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit