L'hospital comarcal Sant Bernabé de Berga té 6 persones ingressades per covid-19, segons van fer públic, ahir, fonts del centre. Fa just una setmana l'hospital berguedà tenia una sola persona ingressada per coronavirus. Aquestes 6 persones ingressades és la xifra més alta des del principi del mes de juny.

En la darrera setmana el nombre de casos ha augmentat. Divendres 18 de setembre, el centre hospitalari berguedà tenia un sol pacient ingressat per coronavirus. I ahir es va informar que n'eren 6. A mitjan juny, després del gros d'ingressats per coronavirus es va donar d'alta el llavors darrer pacient. A l'estiu el nombre de persones ingressades s'ha mogut en una franja que ha oscil·lat entre cap persona i tres com a màxim.

Fonts del centre sanitari berguedà també han informat que durant aquesta última setmana no hi ha hagut cap defunció. Pel que fa als professionals, «no n'hi ha cap amb diagnòstic de covid-19».

Segons les darreres dades fetes públiques pel departament de Salut, al Berguedà s'han registrat 26 nous casos detectats amb les proves PCR en set dies.