Els Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de Girona investiguen les circumstàncies de la mort d'una dona trobada ahir al matí al seu domicili situat a la carretera Barcelona de Girona. La víctima, d'uns 70 anys, estava lligada i tenia signes evidents de violència.

Segons informen els Mossos, cap a les deu del matí, agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Girona van ser requerits per adreçar-se a un domicili de la ciutat de Girona on una familiar havia localitzat una dona morta a l'interior del seu pis. Quan el Mossos van arribar al lloc del fets van constatar la mort de la dona i van observar que presentava indicis de criminalitat.

Els agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la regió policial de Girona es fan càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies de la mort i, ahir van activar la comitiva judicial, que es va traslladar al pis per a la inspecció ocular i l'aixecament del cadàver. Els serveis funeraris es van endur el cadàver a les dues i deu del migdia. Poc després, la comitiva judicial va abandonat l'immoble.

Segons fonts properes al cas, ahir al matí van trobar a faltar la víctima en un centre mèdic de la ciutat on treballava i van intentar contactar amb ella sense èxit. Per això, finalment una familiar es va dirigir fins al domicili, on va trobar la dona ja sense vida.

Els primers indicis apunten que podria haver rebut un cop al cap. El cos de la víctima el traslladaran a l'Institut de Medicina Legal de Girona, on els forenses li faran l'autòpsia per determinar la causa de la mort. Els investigadors estan inspeccionant el domicili i recopilant proves per esclarir el cas. D'altra banda, també estan reconstruint les darreres hores de la víctima per situar l'hora de la mort.