La Fiscalia de Gijón sol·licita la condemna d'una clienta d'un gimnàs de Gijón acusada d'assetjar sexualment un monitor de "fitness" del centre on anava, que va fustigar durant mesos perquè tingués relacions amb ella. Tot i que la direcció del gimnàs va expulsar la clienta per l'assetjament, aquesta no va cessar.

Segons el relat de fets que fa el ministeri fiscal, des del mes de novembre de l'any 2018 l'acusada era sòcia d'un centre esportiu de Gijón, on treballava un monitor de "fitness" del qui es va encapritxar. L'acusada li va proposar, de manera reiterada, mantenir relacions sentimentals i sexuals, petició que ell va rebutjar. Tot i això, l'acusada insistia, el perseguia per les instal·lacions del centre esportiu i comentava les seves intencions a altres treballadors de centre.

Pel comportament de la dona, el gimnàs la va donar de baixa com a sòcia. "Tot i això, rondava pels voltants de l'establiment intentant contactar amb el monitor, que s'havia d'amagar perquè no l'abordés. L'acusada va intentar contactar amb l'home per Internet, sense aconseguir-ho, via àudios, emoticones de petons, missatges, vídeos ... ", relata la fiscalia.

L'acusació pública considera que els fets són constitutius d'un delicte d'assetjament sexual de l'article 184-1 del Codi Penal. Sol·licita que es condemni l'acusada a 4 mesos de presó i que, a més, indemnitzi el monitor amb 3.000 euros pel patiment que va viure pel seu comportament. El judici tindrà lloc al jutjat Penal número 1 de Gijón.