La Guàrdia Civil ha detingut un total de deu homes, la meitat dels quals menors d'edat, per la seva suposada participació en una violació grupal a una menor de 14 anys a la localitat valenciana de l'Olleria, que es va produir dissabte passat.

Fonts coneixedores de la investigació van explicar que la Guàrdia Civil de Xàtiva investiga si la víctima podria haver estat intoxicada amb alguna substància en el transcurs d'una festa.

Les detencions es van produir ahir, i tant les declaracions dels sospitosos com el seu pas a disposició judicial es produirà seguint un protocol diferent en el cas dels menors, com és habitual en aquests casos.

Un dels arrestats va quedar en llibertat ahir al matí atès que el seu grau de participació en la violació grupal es va limitar a no haver-la impedit i no haver auxiliat la menor. L'acusació que hi ha contra ell, en principi, és la d'omissió del deure d'impedir delictes.

Les mateixes fonts van informar que els agents de la Guàrdia Civil de Xàtiva estan treballant en aquesta operació des de diumenge passat, que el seu aclariment ha estat ràpid i que la part més important de l'operació es dona per conclosa, si bé no es descarta que es facin més arrestos.