El president dels Estats Units, Donald Trump, ha anunciat que tant ell com la seva esposa, Melania Trump, han donat positiu per coronavirus després de la prova que es van realitzar després de donar-se a conèixer que una de les seves assistents més properes, la directora de Comunicació, Hope Hicks, també havia contret la malaltia.

"Aquesta nit, Melania i jo hem donat positiu per COVID-19. Començarem el nostre procés de quarentena i recuperació immediatament. Ho superarem junts!", ha escrit Trump en el seu compte de Twitter.

Hores abans el president nord-americà ja va publicar a les seves xarxes socials que començaria una quarantena al costat de la seva esposa, després de fer-se públic que Hicks hi havia donat positiu després de tornar de Minnesota, on Trump va celebrar un míting després del debat electoral del dimarts contra Joe Biden.

"Ha donat positiu, ho acabo de saber. Ella és una treballadora incansable. Utilitza mascareta moltes vegades però ha donat positiu", va dir Trump el dijous durant una entrevista per a FOX News.

En aquell viatge, Hicks va ser part de l'equip de campanya que va pujar a l'avió presidencial al costat d'altres persones de confiança de Trump, Jared Kushner, Dan Scavino i Nicholas Luna, cap dels quals, apunta la cadena CNN, no usava mascareta.