La comissió organitzadora de la Fira del Bolet i el Consell Comarcal del Solsonès han acordat suspendre l'edició d'enguany, juntament amb el reeixit SolsBirraFest, com a conseqüència de la pandèmia de la covid-19. Sí que es mantindrà, però, el concurs de dibuixos de bolets per als alumnes de les escoles de la comarca.

Tot i que les paradetes tradicionals no estaran disponibles, l'organització treballarà per omplir el buit que deixarà la Fira del Bolet a través de diverses accions. Una d'aquestes, en col·laboració amb el Gremi d'Hostaleria del Solsonès, serà promocionar els restaurants a través de les Jornades Gastronòmiques de Tardor, introduint els productes locals i ecològics en els coneguts menús micològics que oferiran diversos establiments gastronòmics de la comarca durant unes setmanes.

D'altra banda, s'està treballant en la promoció i difusió dels productes locals i ecològics i dels establiments o tallers i obradors on es poden adquirir. Per donar-los a conèixer se sortejaran diversos lots entre totes les persones que adquireixin algun d'aquests productes a determinats establiments.

Paral·lelament a aquests actes, i preveient una nova gran afluència de persones als boscos en la temporada de bolets, es prepara una campanya de sensibilització, en col·laboració amb el CTFC, pel bon tracte vers la natura i pel respecte a l'entorn, així com sobre les actituds que cal mantenir en els entorns naturals a fi de ser el màxim respectuosos amb el medi i mantenir la seva diversitat.