07 de octubre de 2020
07.10.2020
Regió7

Primer grup confinat del Solsonès a l'escola Arrels II

Els 22 alumnes i 6 docents aïllats van saber ahir que van donar negatiu

06.10.2020 | 23:32
Una docent pren la temperatura a una alumna a l'entrada del centre

Un grup de 22 alumnes d'edats compreses entre els 16 i els 18 anys i 6 professors d'Arrels II es troben confinats per haver tingut contacte amb un positiu. Segons afirma el Consell Comarcal, ens que gestiona el Centre Sanitari del Solsonès, aquestes 28 persones es van sotmetre a les proves PCR, que van fer dilluns al mateix centre educatiu. Segons van afirmar fonts de l'escola Arrels a aquest diari, totes les persones van donar negatiu. En qualsevol cas, segons marca el protocol sanitari, continuen en aïllament. Aquest conjunt de persones són el primer grup educatiu confinat a la comarca del Solsonès des de l'inici del nou curs escolar.

Dijous passat es va detectar un positiu en un alumne d'aquest centre i des d'aquell moment es va confinar tot el grup on estudiava aquesta persona, així com els docents que els havien impartit classe de manera presencial, segons expliquen fonts del centre educatiu. Aquests contactes han estat confinats des del dia que es va conèixer el primer positiu i, tot i que tots ells han donat negatiu, hauran de continuar confinats. L'escola Arrels apunta que podrien tornar a classe a mitjan setmana que ve, ja que hauran estat 10 dies aïllats.

A escala comarcal, el centenar de PCR fetes entre dilluns i divendres passat van destapar set nous positius al Solsonès.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook