La Guàrdia Civil ha detingut una vuitena persona relacionada amb la violació grupal a una noia a la localitat de l'Olleria, a la comarca de la Vall d'Albaida. L'últim detingut d'aquest cas és un home de 32 anys.

Dilluns va ser detinguda una setena persona, de nacionalitat búlgara i també de 32 anys, que després de ser posada a disposició judicial, va quedar ahir en llibertat provisional amb mesures cautelars ja que queda investigat per un presumpte delicte d'agressió sexual a menor de 16 anys. La setmana passada van ser detinguts sis homes, un menor d'edat, per un presumpte delicte de delicte d'agressió sexual, abús sexual contra la menor i omissió del deure d'impedir delictes, sense perjudici d'ulterior qualificació.

Després de ser posats a disposició judicial, el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 d'Ontinyent, en funcions de guàrdia, va acordar l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança de quatre d'ells. El cinquè, menor d'edat, va passar a la disposició de la Fiscalia de Menors, i el sisè va quedar en llibertat amb càrrecs després de prestar declaració davant la Guàrdia Civil.

Els fets van tenir lloc dissabte a la matinada en un paratge pròxim al nucli urbà de l'Olleria.